eindejaarsbericht

Terugblik op 2020

Om nou te zeggen dat 2020 voor m’n bedrijf een jaar als alle andere was…. niet echt. Maar dit was wél een jaar waarin ik veel geleerd heb. Over mezelf, over m’n bedrijf én over het belang van een loyaal netwerk en loyale klanten. Evenementen die ik zou fotograferen werden afgezegd, maar ik heb dit jaar heel wat portretten kunnen en mogen maken. En daarvoor ben ik jullie dankbaar: jullie tipten me als er ergens een fotograaf gevraagd werd, bevolen me aan bij jullie eigen netwerk en gunden me jullie eigen opdrachten. Dus een heel groot DANK JE WEL voor alle support, want door jullie hulp kan ik, terugkijkend, zeggen dat ik zonder al te grote kleerscheuren dit roerige jaar ben doorgekomen.

Voor het nieuwe jaar hangt de Loesje scheurkalender al klaar. Met op 1 januari: “Het is nooit te laat om een gelukkig 2020 gehad te hebben”. Ik prijs me gelukkig, met m’n familie, m’n netwerk, m’n klanten, dus ja, ik had een gelukkig 2020.

Dat maakt niet dat ik niet heel erg uitkijk naar het nieuwe jaar. Net als vele anderen kan ik niet wachten om dat nieuwe jaar met een schone lei te beginnen en er mét alle ervaringen van het afgelopen jaar in de rugtas, een goed jaar van te maken.

Deel dit artikel

meer lezen