Casussen en gebruikstoepassing

Stichting Axiale SpA – patiëntenmagazine

Stichting Axiale SpA is een organisatie die sinds 2004 actief is voor mensen met axiale SpA. Doel van de stichting is om mensen met axiale SpA goed te informeren over het leven met deze ziekte, hun belangen te behartigen en om ze in beweging te houden. In 2020 brachten zij het eenmalige magazine Axiale SpA uit. Het gehele magazine is hier in te zien.

Bloei Marketing – websitefotografie t.b.v. B-Consult 

Bloei Marketing ontwerpt en realiseert websites. Voor de nieuwe website van B-Consult wilde de opdrachtgever een aantal portretten en wat z.g. actiebeeld om de website een persoonlijk tintje te geven. 

Suez Thee – foto’s t.b.v. social media

Voor Suez Thee schoot ik een voorraad portretten en sfeerfoto’s. De foto’s moesten warmte, gezelligheid en geborgenheid uitstralen en toepasbaar zijn in de opmaak van digitale flyers voor social media.

NV Purmerend – eventfotografie 

Sinds juni 2018 fotografeer ik voor NV Purmerend de talkshow voor ondernemers die tweemaal per jaar wordt gehouden in de Theater de Purmaryn. Vraag van de organisatie is het vastleggen van interviewers en gasten, sprekers, publiek en de sfeer vooraf en na afloop van het programma. Deze foto’s worden door de organisatie op hun website geplaatst en op die manier gedeeld met bezoekers van de talkshow, zie https://nvpurmerend.nl/vorige-shows/.