Over Els

Het roer om….

Fotografie is m’n tweede carrière. Is het roer heel erg omgegaan dan? Ja en nee.

In m’n ‘vorige leven’ was ik secretaresse. Ik hielp afdelingshoofden, managers en directeuren om hun werk beter te doen. Door ze klussen uit handen te nemen waar ze zich eigenlijk niet mee bezig zouden moeten houden.

Nu help ik ondernemers aan goed beeld waarmee ze lekker aan de weg kunnen timmeren. Dat levert ze meer klanten op. Toen en nu verschilt dus niet zo heel veel: nog steeds zorgt mijn werk ervoor dat anderen zich kunnen bezighouden met hun werk.

Fotografie voor bedrijven?

Elke ondernemer kan vertellen wat hij doet en waar hij zijn klanten nou écht goed mee helpt. Je hebt je verhaal altijd paraat en kan het bij wijze van spreken nog glashelder oplepelen als je ’s nachts wakker gemaakt wordt. Dat is het praatje.

Maar als je datzelfde verhaal op je website of in een flyer of uitnodiging zet, dan mist er toch wat: het plaatje.

Met het juiste plaatje maak je je boodschap sterk. Daar geloof ik heilig in. En dat is waarom ik doe wat ik doe.

Waar doe je dat?

Voor bedrijfsreportages kom ik gewoon naar je toe, je wilt  immers jouw bedrijf vastleggen. En wil je al je medewerkers op de foto? Ook dan kom ik langs bij het bedrijf, wel zo gemakkelijk.

Liever studiofoto’s? Ook dat kan, dan gaan we aan de slag in de studio in Purmerend.  

Wil je eens van gedachten wisselen over de kracht jouw boodschap en hoe je fotografie kunt gebruiken om die boodschap nog beter over het voetlicht te brengen? Bel of mail me gerust.

Wat een waanzinnige mooie foto’s!! Ben echt onder de indruk. Je hebt de momenten ontzettend goed weten vast te leggen, super bedankt en graag maken we de volgende keer weer gebruik van jouw kwaliteiten!
Femke Sierkstra
Secretariaat NV Purmerend