LinkedIn profielfotoshoot

Heb jij een actuele profielfoto op LinkedIn?

Een goede profielfoto, je kunt eigenlijk niet zonder. Werkgevers, recruiters of potentiële klanten kijken tegenwoordig allemaal éérst op LinkedIn* met wie ze van doen hebben. Een actuele foto is dus van belang. Een LinkedIn profielfotoshoot kun je heel gemakkelijk zelf inplannen. In de webwinkel heb je keuze uit verschillende dagen en tijdstippen. Op een moment dat jou schikt maak ik jouw nieuwe profielfoto in de studio in Purmerend.

Ik reserveer ruim de tijd zodat we een flink aantal foto’s kunnen maken en je tussendoor gerust ook een keer van kleding kunt wisselen.

Bij de LinkedIn profielfotoshoot zijn 2 nabewerkte foto’s inbegrepen. Wil je meer foto’s? Dat is geen probleem, je kunt altijd extra foto’s bijbestellen.

Wil je meer dan een profielfoto of wil je meer weten over profielfotografie op jouw eigen bedrijfslocatie? Neem dan contact met me op.

 

*Wil jij meer weten over hoe je je LinkedIn profiel zo invult dat het je echt verder helpt? Volg de workshop ‘Een optimaal LinkedIn profiel’ bij Eerste Gesprek.

Veilig fotograferen tijdens Corona

Ook in deze tijd is het mogelijk om professionele foto’s te laten maken. Ik volg hierbij het protocol van mijn beroepsvereniging DuPho. Dat betekent dat ik géén handen schud, 1,5 meter afstand houd, tijdens binnenshoots een mondkapje draag en de studio tussen de verschillende shoots door gelucht wordt. 

Bij klachten die passen bij het coronavirus wordt de shoot verzet. 

Volg verder de onderstaande algemene regels.

  1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. We verzetten de shoot dan gewoon naar een andere datum.
  2. Omdat je in principe tot 10 dagen na het laatste contact met een COVID-19 patiënt nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 10 dagen na het laatste contact. Is dat in jouw situatie het geval? Ook dan verzetten we de shoot.
  3. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  4. Was je handen regelmatig met water en zeep. In de studio is desinfecterende handgel aanwezig.

Heb je nog vragen of twijfel je of de shoot door kan gaan? Bel me gerust.