LinkedIn profielfotoshoot

Heb jij een actuele profielfoto op LinkedIn?

Een goede profielfoto, je kunt eigenlijk niet zonder. Werkgevers, recruiters of potentiële klanten kijken tegenwoordig allemaal éérst op LinkedIn* met wie ze van doen hebben. Een actuele foto is dus van belang. Een LinkedIn profielfotoshoot kun je heel gemakkelijk zelf inplannen op een van de profielfotodagen.  In de webwinkel heb je keuze uit verschillende dagen en tijdstippen. Op een moment dat jou schikt maak ik jouw nieuwe profielfoto in de studio in Purmerend.

Ik reserveer ruim de tijd zodat we een flink aantal foto’s kunnen maken en je tussendoor gerust ook een keer  van kleding kunt wisselen.

Bij de LinkedIn profielfotoshoot zijn 2 nabewerkte foto’s inbegrepen. Wil je meer foto’s? Dat is geen probleem, je kunt altijd extra foto’s bijbestellen.

Wil je meer dan een profielfoto of wil je meer weten over profielfotografie op jouw eigen bedrijfslocatie? Neem dan contact met me op.

*Wil jij meer weten over hoe je je LinkedIn profiel zo invult dat het je echt verder helpt? Overweeg dan een LinkedIn training bij Jolanda Pranger training & coaching.