(©)1200px_M1A8405

'Hoog' bezoek in de studio

Een beetje zenuwachtig was ik wel afgelopen vrijdagmiddag. Ik verwachtte ‘hoog bezoek’ in m’n studio in Purmerend en veegde nog snel een denkbeeldig pluisje weg voordat het zover was. Natuurlijk, ik krijg wel vaker mensen in de studio waar ik stiekem een beetje tegenop kijk, en ik vroeg me af of het nou wel helemaal nodig was om zo van de kook te raken. Maar deze keer was het toch een beetje anders, want ik wachtte op niemand minder dan Sinterklaas. Hij had mijn tips voor het kiezen van een profielfoto gelezen en vond dat het hoog tijd was om een nieuwe foto te laten maken. 

Keurig op tijd stond Sint voor de deur. Ik had hem al een hele tijd niet gesproken, gelukkig bleek hij nog net zo vriendelijk als ik hem me herinner van vroeger.

Het zijn drukke dagen voor de Sint, hij heeft niet veel tijd dus we gaan snel aan de slag. Bij het maken van een profielfoto is een goede voorbereiding het halve werk én komt het aan op een goede samenwerking. Over dat laatste hoefde ik me geen zorgen te maken, Sint volgde m’n aanwijzingen vlot en gemakkelijk op, ondertussen maakten we een praatje en voordat we het goed en wel in de gaten hadden stond het erop. Kon hij snel weer verder met z’n eigen werkzaamheden, want ja, daarvoor is hij immers in het land, en was nog een boel werk te doen, vertrouwde hij me toe.

Wil jij, net als Sint, ook een nieuwe profielfoto? Zet hem op je verlanglijstje, of plan hem alvast zelf.

Deel dit artikel

meer lezen