(©)1200px_M1A4291

Eventfotografie voor je bedrijf, werkt dat eigenlijk wel?

Bedrijfsfotografie: laten we eerlijk zijn, het klinkt toch een beetje eh… saai. Maar is dat wel zo, kan het niet gewoon ook heel leuk zijn? Ik zou zeggen van wel!

Misschien kan ik dat het beste laten zien met wat voorbeelden.

NBPO

De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers wilde graag wat persoonlijker fotomateriaal voor de website en hun socials. Een van de dingen die ze doen is het opleiden van professional organizers. Een uitgelezen moment om te fotograferen is dus tijdens een opleidingsdag. En dan heb je dus eventfotografie. En het resultaat? Een goed beeld van de eigen docenten en de persoonlijke aanpak. Deze foto’s schoot ik al een poosje geleden, maar ze worden nog steeds goed gebruikt. Ik zie ze regelmatig langskomen op de socials, en de doelgroep dus ook.

Een andere mooie gelegenheid om bij hen te fotograferen was een ledenbijeenkomst. Aansprekende foto’s van leden, sprekers en interactiemomenten maken als geen ander duidelijk waarom je je als professional organizer aan zou willen sluiten bij de NBPO.

Bibliotheek Waterland

Bibliotheken saai? Echt niet! De bibliotheek is véél meer dan een plek om boeken te lenen. Bibliotheek Waterland organiseert een waslijst aan activiteiten voor allerlei leeftijden en doelgroepen, en werkt samen met scholen en organisaties om de taalvaardigheid te bevorderen. En hoe kun je dat nou beter duidelijk maken dan met foto’s van al die leuke activiteiten? Dus ben ik regelmatig te vinden bij Peuterparty’s, in (school)bibliotheken en ben ik van de partij als een Voorleeskampioen in het zonnetje gezet wordt.

Is het iets voor jou? Dan breng ik graag ook jouw evenement in beeld.

Deel dit artikel

meer lezen

Portretfotografie Purmerend

Lichtpuntjes

Ik zal vast niet de enige zijn, maar ik moet bekennen dat het mij niet altijd meevalt. Ook al is het inmiddels eind januari, de

Lees verder »
eindejaarsbericht

Terugblik 2020

Terugblik op 2020 Om nou te zeggen dat 2020 voor m’n bedrijf een jaar als alle andere was…. niet echt. Maar dit was wél een

Lees verder »